By • Article under Новини

ivelinanews

Интересен съвместен проект предстои да направи своята премиера в следващите месеци. Песента обедини в дует две от звездите на музикална компания “Пайнер” в областта на фолклора – Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев. Освен колеги, двамата изпълнители подържат и приятелски отношения, и често обсъждат своите музикални проекти. Така, съвсем случайно се ражда идеята за дует помежду им – текстът е написан от Ивелина Колева, а след като го чува, Здравко Мандаджиев пък създава музиката. За аранжимента изпълнителите се довериха на Виктор Йорданов.

“Песента е със заглавие “Бате, Василе” и е тракийска, хороводна мелодия. Плановете ни са мелодията да бъде заснета и представена с видеоклип в програмата на “Планета фолк”. Надяваме се това да се случи още тази пролет, за да може дуетът да достигне до почитателите на фолклора за предстоящите празници”, сподели Здравко Мандаджиев.

zdravkoivelina201603182NEW

“Със Здравко си паснахме и като темперамент, и като гласове още на концерта, който той организира за своите ученици от класа по народно пеене в СОУ “Св.Св. Кирил и Методий” в Пловдив. Мисля, че се получи една хубава песен и вярвам, че тя ще допадне и на публиката”, сподели и Ивелина Колева, която само преди дни стана носител на приза “Фолклорен изпълнител на 2015”.


Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Sponsor Ads
Ивелина във фейсбук
Посетете и харесайте официалната фейсбук страница на Ивелина, за да следите и научавате всичко около нея първи!
Ivelina Koleva
IvelinaKoleva.com